Beltet og veien: Samarbeid, harmoni og vinn-vinn
nyheter

nyheter

Topp 10 globale bioteknologiselskaper

1. Roche Holding AG: Roche Pharmaceuticals er et av verdens største bioteknologiselskaper, med hovedkontor i Sveits.Selskapet fokuserer på utvikling og salg av farmasøytiske produkter, inkludert legemidler, diagnostiske reagenser og medisinsk utstyr.Roche Pharmaceuticals har omfattende forskning og innovasjon innen kreft, hjerte- og karsykdommer, infeksjonssykdommer og andre områder.

2. Johnson & Johnson: Johnson & Johnson er et multinasjonalt medisinsk teknologiselskap med hovedkontor i USA.Selskapet opererer i flere forretningsområder, inkludert farmasøytiske produkter, medisinsk utstyr og forbrukerprodukter.Johnson & Johnsons forskning og utvikling innen bioteknologi spenner over flere områder som biofarmasøytika, genterapi og biomaterialer.

Topp 10 globale bioteknologiselskaper1

3. Sanofi: Sanofi er et globalt bioteknologiselskap med hovedkontor i Frankrike.Selskapet fokuserer på å utvikle og markedsføre legemidler på tvers av flere terapeutiske områder, som hjerte- og karsykdommer, diabetes, kreft og immunologi.Sanofi har omfattende forsknings- og utviklingserfaring og innovasjon innen bioteknologi.

4. Celgene: Celgene er et USA-basert bioteknologiselskap som fokuserer på forskning og utvikling av innovative legemiddelterapier.Selskapet har omfattende forskning og produktlinjer innen områdene hematologisk onkologi, immunologi og inflammasjon.

5. Merck & Co., Inc. : Merck er et multinasjonalt farmasøytisk selskap med hovedkontor i USA og et av de største farmasøytiske selskapene i verden.Selskapet har flere forsknings- og utviklingsprosjekter innen bioteknologi, inkludert antistoffmedisiner, genterapi og vaksiner.

6. Novartis AG: Franz er et globalt farmasøytisk selskap med hovedkontor i Sveits, med fokus på utvikling, produksjon og markedsføring av legemidler.Selskapet har omfattende forskning og innovasjon innen bioteknologi, inkludert genterapi, biologi og kreftterapi.

7. Abbott Laboratories: Abbott Laboratories er et selskap for medisinsk utstyr og diagnostiske reagenser basert i USA.Selskapet har flere FoU-prosjekter innen bioteknologi, inkludert gensekvensering, molekylær diagnostikk og biochip-teknologi.

8. Pfizer Inc.: Pfizer er et globalt farmasøytisk selskap med hovedkontor i USA med fokus på utvikling og markedsføring av innovative medisiner.Selskapet har omfattende forskning og produktlinjer innen bioteknologi, inkludert genterapi, antistoffmedisiner og biologiske stoffer.

9. Allergan: Alcon er et globalt farmasøytisk selskap med hovedkontor i Irland, og spesialiserer seg på utvikling og markedsføring av oftalmiske og kosmetiske produkter.Selskapet har flere innovative prosjekter innen bioteknologi, som genterapi og biomaterialer.

10. Medtronic: Medtronic er et Irland-basert medisinsk teknologiselskap med fokus på utvikling og salg av medisinsk utstyr og løsninger.Selskapet har flere forsknings- og utviklingsprosjekter innen bioteknologi, inkludert genterapi, biomaterialer og biosensorteknologi.


Innleggstid: 28. september 2023